7.1 C
София
вторник, март 19, 2024
НачалоUncategorizedАлександър Милов: Ще се опитаме да вземем някоя победа

Александър Милов: Ще се опитаме да вземем някоя победа

Става все по-трудно, допълва крилото на Черно море Тича

Няма абсолютно никакво значение колко точки съм отбелязал, след като допуснахме поредна загуба. Върнахме се от доста голяма разлика, това е поуката, която да вземем. Много стават загубите, става все по-тежко и по-тежко. Имаме още два мача с отбори, които са на нашето ниво. След това ни предстоят срещи с тимовете от Топ 4. Става все по-трудно да влезем в плейофите, не отива на Черно море деветото място, но реалностите са такива“, каза пред Max Sport 2 баскетболистът на Черно море Тича Александър Милов.

Терънс Томпсън се включва страхотно, той близо две години не е играл, но идва от силен университет. Ще се включва все по-силно, той е много добро момче. Нищо не е свършило, гледам с оптимизъм. Ще се опитаме да вземем някоя победа. Да, има време да се подготвим за мачовете със Спартак и Черноморец. Най-вече да сме здрави, трудно е, когато повечето от основните играчи в даден момент ги няма“, допълни крилото на варненци, който се отчете с 21 точки и 6 борби срещу Ямбол.

Ямбол пребори Черно море Тича

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани