20.8 C
София
неделя, април 28, 2024
НачалоБългарияАлександър Дяковски: От края на третата част отборът заигра много тежко в...

Александър Дяковски: От края на третата част отборът заигра много тежко в нападение

В този период изпуснахме може би шест отворени шута, добави треньорът на Спартак

От края на третата част отборът заигра много тежко в нападение. В този период изпуснахме може би шест отворени шута, ако не се бе случило можеше малко по-различно да се стече мачът. След като Рилски поведе с 10 точки, започна да се чувства много комфортно и двубоят се доигра„, коментира пред Max Sport треньорът на Спартак Александър Дяковски след загубата от вицешампионите със 70:93.

Със сигурност след мача с Берое има напредък. Надявам се след паузата за националните отбори да излеждаме по доста различен начин. Физическото състояние на Максим Корниенко все още е далече от формата, в която трябва да бъде, особено в случай като този срещу атлетични играчи като Трей Портър“, добави наставникът на плевенчани, които допуснаха трета загуба в шампионата през 2021/2022. 

Срещу Черноморец ще трябва да компенсираме това, че те имат няколко атлетични играчи, със сърце и битка, както и с публиката. Тодор Тодоров е под въпрос за следващата среща. Надявам се Божидар Аврамов да поднови тренировки от понеделник или вторник„, каза още Александър Дяковски.

Рилски спортист с по-точен мерник от Спартак

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани