7.1 C
София
вторник, март 19, 2024
НачалоБългари в чужбинаАлександър Везенков за постижението си: Всичко е в името на отбора

Александър Везенков за постижението си: Всичко е в името на отбора

Опитвам се да достигна до стабилност в играта си, допълва крилото на Олимпиакос

Няколко дни след като стана MVP на кръга в Евролигата, Александър Везенков сподели пред гръцките медии каква е тайната на силното му представяне в последно време. Това се случи след приятелската среща на неговия Олимпиакос срещу Арис, която бе част от кампанията срещу COVID-19 и завърши с победа на гранда от Пирея с 97:67.

Александър Везенков с победа срещу един от бившите си отбори

Опитвам се да достигна до стабилност в играта си. Работя върху стрелбата си всеки ден. Един ден се получава, а друг път не е толкова добре. Всичко е в името на отбора. Ситуацията в тима ми помага много. Играем в голям клуб с удоволствие. Във всяка тренировка трябва да доказваме, че заслужаваме да сме тук. Дори в моментите, в които не играех, не спрях да вярвам“, заяви крилото, чийто тим Олимпиакос ще играе срещу Фенербахче на 26 март в двубой от Евролигата.

Александър Везенков, който има и гръцко гражданство, отговори и на въпрос за националните отбори. 

Не получих официално предложение да играя за гръцкия национален отбор. Относно България, вече бях играл за подрастващите формации„, каза още 25-годишният баскетболист.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани