10.5 C
София
петък, май 3, 2024
НачалоНационални отбориАлександър Везенков за наградата Спортист на годината: Признание, което ме кара да...

Александър Везенков за наградата Спортист на годината: Признание, което ме кара да работя още по-здраво (видео)

Беше една уникална година, свързана с много успехи, добави националът

За втора поредна година Александър Везенков спечели статуетката в анкетата за Спортист №1 на България за 2023 г. Крилото достигна до приза, след като събра най-много гласове – 1009 от вота на спортните журналисти в България.

Заради ангажиментите си отвъд океана, баскетболистът на „кралете“ не успя да присъства на церемонията в София, но се включи онлайн с обръщение. Ето и какво сподели Александър Везенков:

Благодаря на всички журналисти, които гласуваха за мен, както и на хората, които ме подкрепиха да спечеля тази награда. Спортист на годината е едно голямо признание, което ме кара да работя още по-здраво и по-силно, за да оправдая всички тези очаквания на хората, които вярват в мен„, заяви Александър Везенков.

Искам да благодаря на моето семейство, което винаги е до мен в най-тежките и най-трудните моменти. Беше една уникална година, свързана с много успехи и титли в професионален аспект. Надявам се 2024-та да бъде още по-успешна. Искам да честитя на всички спортисти, които попаднаха в Топ 10 и да им пожелая здраве, много успехи през новата година и да бъде много успешна за българския спорт“, добави българският национал.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от SESAME NBL Bulgaria (@nbl_bulgaria)

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани