11.8 C
София
четвъртък, май 2, 2024
НачалоБългари в чужбинаАлександър Везенков в съставa на Олимпиакос за мач №3 от финалите в...

Александър Везенков в съставa на Олимпиакос за мач №3 от финалите в Гърция (видео)

Kрилото отново на паркета за "червено-белите"

Aлександър Везенков ще бъде в състава на Олимпиакос за мач №3 от финалната серия в гръцкия шампионат. Срещата ще се играе тази вечер от 21.15 ч. в Двореца на мира и дружбата в Пирея, където „червено-белите“ ще приемат Панатинайкос.

Треньорът на Олимпиакос Йоргос Барцокас ще има финалното решение за това дали българинът ще запише игрови минути. 206-сантиметровият баскетболист не е тренирал в последните два дни, но този вечер изпробва мерника си преди мача.

Александър Везенков получи костнен оток в задната част на дясното коляно във втория двубой от финалите в шампионата на Гърция, който се проведе преди три дни. Тогава той остана на терена 21 минути.

Олимпиакос и Панатинайкос ще излязат днес при равенство в серията за златото в елита на южната ни съседка, като си размениха по една победа в първите две срещи. Играе се до три успеха от пет двубоя.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани