Александър Алексиев: Имаме проблем да си пазим разликата

Продължаваме да работим, сега най-важното да вдигнем глави, коментира наставникът на Ямбол

527

„Искам да честитя победата на Черно море Тича. Поведохме два пъти с по 7-8 точки, а в третата част увеличихме преднината си до 13 точки, но в крайна сметка изгубихме мача. Това показва, че имаме проблем да си пазим разликата. Другата причина да изгубим е, че след първите 20 минути ни липсваше отборна игра – започнахме да играем за себе си, да правим статистика, да играем едно на едно, без да подаваме топката. Не успяхме да се справим с Тач Ънру, който имаше голям принос за победата на тима си. От наша страна силен мач направи Георги Герганов. Продължаваме да работим. Сега най-важното е да вдигнем глави и да не падаме психологически“, коментира наставникът на Ямбол Александър Алексиев след загубата от Черно море Тича с 87:89 в среща от НБЛ.

Ето какво каза за срещата баскетболистът на Ямбол Стилиян Иванов:

„Срещу Черно море Тича се играе трудно. Млад отбор са, атлетични момчета. Не успяхме да вземем борбата под коша. Малка грешка в края на мача, може би дори микроситуация, ни лиши от победата. Продължаваме да работим.“

ЧРЕЗGoogle
ИЗТОЧНИКНБЛ
Предишна статияКирил Болшаков: Моите момчета играха твърдо
Следваща статияВасил Евтимов: Двубоят приключи след първата част
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."