11.6 C
София
четвъртък, март 28, 2024
НачалоБългарияЛюбо Минчев: Доволен съм от начина, по който играхме

Любо Минчев: Доволен съм от начина, по който играхме

Още първото полувреме направихме разлика, заяви треньорът на Спартак

“И двата отбора имахме здравословни проблеми. Аз съм доволен от начина, по който играхме. Още първото полувреме направихме разлика и най-важното е, че в третата я увеличихме, а не позволихме на противника да се върне в мача. Доволен съм от победата”, заяви треньорът на Спартак Плевен Любо Минчев след успеха над Ямбол със 108:77 в мач от НБЛ.

Станимир Маринов все още не е възстановен напълно от контузията от националния отбор. Имаше проблеми още по време на мача в Бургас, Николай Маринов е болен. Седариан Рейнс също не се чувстваше добре, но игра. Накрая малко или много ги спестих. Семаджи Хейнс-Джоунс имаше някакви леки болки в коляното, но те не бяха сериозни. Най-вече със Станимир Маринов, Николай Маринов и Седариан Рейнс бяха проблемите за нас, както за мача, така и за тренировките. Николай Маринов може да се върне в игра още следващата седмица, но Станимир Маринов ще отсъства поне още седмица или 10 дни”, добави наставникът на плевенчани, които са пети в класирането с баланс от 13-12.  

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани