19.8 C
София
неделя, април 28, 2024
НачалоБългари в чужбинаАлександрия на Александра Петрова и Анна-Мария Коляндрова повали още един съперник в...

Александрия на Александра Петрова и Анна-Мария Коляндрова повали още един съперник в Румъния

Тимът на двете българки надви Муреш

Aлександрия с Александра Петрова и Анна-Мария Коляндрова в състава си регистрира втора поредна победа в Румъния. Тимът на двете българки надви Муреш с 50:47 у дома в мач от 5 кръг в шампионата на северната ни съседка.

Анна-Мария Коляндрова започна в стартовите пет на Aлександрия, като остана в игра 27 минути. В тях гардът се разписа с 8 точки, 9 борби, 2 борби, 2 асистенции, 2 откраднати топки и чадър, като бе 1/7 при стрелбата си от тройката и 5/5 от линията за изпълнение на наказателни удари.

Александра Петрова се включи от пейката за Aлександрия и се задържа на паркета 29 минути. В това време центърът се отчете с 3 точки, 3 борби, 2 асистенции и 2 откраднати топки, като бе 1/4 зад дъгата.

Aлександрия е с баланс от 2-3 и се намира на четвърто място в класирането. На 18 ноември отборът на Александра Петрова и Анна-Мария Коляндрова ще играе срещу Арад.

СТАТИСТИКА ОТ АЛЕКСАНДРИЯ – МУРЕШ

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани