7.3 C
София
събота, април 27, 2024
НачалоБългарияЯмбол без По Брайънт, но с Джеремая Пейдж в оставащите си мачове

Ямбол без По Брайънт, но с Джеремая Пейдж в оставащите си мачове

Следващият двубой на ямболии ще бъде на 26 април срещу Берое

Ямбол ще остане без един от чужденците си до края на сезона. По Брайънт няма да може да помага на своя отбор в оставащите срещи от 2021/2022, заради здравословни проблеми, които го тормозеха в последно време. Това потвърди треньорът на ямболии Тони Дечев след двубоя в Плевен, в който неговият тим загуби от Спартак със 73:94.

По Брайънт не е играл и тренирал още отпреди турнира за Купата на България. За мен той е приключил този сезон. Няма време за кога да се завръща. Дори да започне да тренира, няма как да играе“, заяви Тони Дечев.

В редиците на ямболии обаче очакват завръщането за старта на елиминациите в НБЛ на Джеремая Пейдж. Има вероятност гардът да се появи в игра още в последния мач от редовния сезон срещу Берое на 26 април. Американецът пропусна срещата в Плевен, заради проблем в глезена.

Джеремая Пейдж имаше проблем с глезена. По време на мача с Академик Пловдив стъпи накриво, не се чувстваше напълно готов. Не исках да рискувам с неговото пускане за срещата със Спартак. Можеше да играе и в Плевен, но решението да не вземе участие беше мое. Говорих с него, каза, че не се чувства на 100% готов. Предполагам, че ще бъде на линия за следващия двубой, който е с Берое, както и за плейофите“, каза още Тони Дечев.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани