5.3 C
София
събота, април 27, 2024
НачалоНБАФиладелфия преодоля Кливланд (видео)

Филаделфия преодоля Кливланд (видео)

6 поред за Сиксърс в НБА

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Шеста поредна победа в НБА записа Филаделфия, след като се справи с Кливланд със 118:109 като гост. Отборът на Док Ривърс е с баланс от 46-22 и се нарежда на трето място в Източната конференция.

НАЙ-ДОБРИ: Джоел Ембийд даде тон на Филаделфия с 36 точки и 18 борби. Джеймс Хардън добави 28, 6 борби и 12 асистенции. Тайрис Макси се разписа с 23 точки.

Карис Лавърт бе най-добър за Кливланд с 24 точки и 6 асистенции. Донован Мичъл вкара 21 и 6 борби. С по 15 точки останаха Дариъс Гарланд и Чеди Осман.

КЛЮЧЪТ: След като реферите отмениха шестия фаул на Джоел Ембийд след преразглеждане, центърът остана в игра, въпреки недоволството от лагера на Кливланд. 2 мин. преди края Чеди Осман доближи домакините до съперника след 107:110, но Филаделфия отговори с тройка на Тайрис Макси и 5 поредни успешни наказателни удара, дело на Джеймс Хардън и Тобайъс Харис, за да си осигури победата.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 18 март Филаделфия ще играе срещу Шарлът, докато Кливланд ще бъде домакин на Вашингтон.

СТАТИСТИКА ОТ КЛИВЛАНД – ФИЛАДЕЛФИЯ

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани