5.2 C
София
събота, април 27, 2024
НачалоЕвропаНов генерален спонсор в Балканската лига

Нов генерален спонсор в Балканската лига

Delasport Балканската лига започва своя 13-и сезон с чисто нов генерален спонсор Delasport.

Новината бе обявена от Дани Нахмиас, генерален директор на Delasport. Отдавна очаквахме партньорството си с БИБЛ, тъй като споделяме едни и същи ценности и се стремим да развиваме компаниите си непрестанно. Като фирма, ситуирана в Европа, Delasport с огромно желание ще подкрепи традициите в БИБЛ в това ново сътрудничество.

От основаването си през 2008-ма, Балканската лига не престава да върви смело напред и да се разраства, включвайки отбори от целия Балкански полуостров. Част от международната надпревара са били тимове от България, Македония, Черна гора, Румъния, Сърбия, Хърватия, Босна и Херцеговина, Косово и Албания.

Съвсем наскоро бе обявено и включването на 12 отбора от Израел, които този сезон ще мерят сили в турнира. Със свежи сили, чисто нови попълнения и нов генерален спонсор, DELASPORT Балканската лига е готова за новата кампания 2020-2021, очаквана с нетърпение от феновете на Стария континент.

Спортният директор на БИБЛ, Шай Щрикс, коментира: Балканската лига е истински щастлива и горда да посрещне Delasport в нашето баскетболно семейство и да носи името Delasport Балканска лига. Сигурен съм, че многогодишното ни сътрудничество ще донесе много не само на нас и партньорите ни, но и ще допринесе за качеството и популярността на баскетбола на Балканите и в Европа в тези тежки за всички ни времена. Очакваме с нетърпение да споделим огромната радост с почитателите на любимата игра. Предстои ни чудесен сезон, вървейки рамо до рамо с нашите нови приятели, както на игрището, така и извън него.

Съвсем скоро феновете ще могат да се насладят на качествен баскетбол. В тези трудни за спорта и човечеството дни, новата кампания 2020-2021 в Delasport Балканската лига ще осигури достатъчно забавление дори за най-запалените запалянковци. С общо 18 отбора в битка за титлата и заедно с новия си партньор, сезонът в Delasport Балканската лига обещава да е най-динамичният и интригуващ до момента!

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани