4.2 C
София
петък, април 26, 2024
НачалоЕвропаАлекс Симеонов и Сияни Чеймбърс сред най-полезните в плейофите на ФИБА Къп

Алекс Симеонов и Сияни Чеймбърс сред най-полезните в плейофите на ФИБА Къп

Двамата баскетболисти попаднаха в полезрението на анализаторите

Двама баскетболисти от български отбори попаднаха в полезрението на анализаторите от ФИБА Къп. Това са Алекс Симеонов (Рилски спортист) и Сияни Чеймбърс (Балкан), които намериха места сред най-полезните играчи на „балоните“ от втория етап на турнира. 

Една крачка по-далече за Рилски спортист, Алекс Симеонов се представи на ниво срещу силен съперник, записвайки най-доброто си представяне в турнира. 28-годишният баскетболист вкара 15 точки срещу Парма, като бе 6/9 в стрелбата от игра, допълнени от 3 борби при загубата с 61:90 в мач от Топ 16„, пишат за национала от ФИБА Къп.

Американският гард, който бе титуляр за Балкан, се разписа с 19 точки и 9 асистенции, за да го изведе до 1/4-финал в турнира за първи път след 90:74 над Фрибург. Това обаче бе краят на европейския път на ботевградчани, които отстъпиха на Парма с 62:84, макар че Сияни Чеймбърс приключи с 15 точки, 4 борби и 4 асистенции„, казват от ФИБА Къп за гарда на Балкан.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани