7.3 C
София
събота, април 27, 2024
НачалоЕвропаАлександър Везенков за Майк Джеймс: Играч, който може да ти създаде доста...

Александър Везенков за Майк Джеймс: Играч, който може да ти създаде доста проблеми, ако му дадеш място и време (видео)

Опитваме се да показаваме нашия стил на игра, казва още крилото на Олимпиакос

Александър Везенков и Олимпиакос са на крачка от класиране на Финалната четворка в Евролигата. Днес от 22.00 ч. българско време българинът и отборът му ще се изправят срещу Монако в мач №4 от 1/4-финалната плейофна серия, който ще се проведе в Княжеството.

За да продължат напред, Александър Везенков и компания ще трябва да се справят с опазването на Майк Джеймс. 

„Майк е играч, който може да ти създаде доста проблеми, ако му дадеш място и време. Знаем, че трябва да се съсредоточим върху него. Той ще иска да реализира повече точки в следващия мач„, споделя Александър Везенков, чийто тим води в серията с 2-1 победи.

В подобни срещи всеки играч много добре знае какво трябва да направи, за да повлияе на своя отбор. Изучавах как мога да помагам повече в такива моменти. Няма нещо, с което единия да изненада другия, така че всичко се свежда до твърдост, енергия и решителност„, смята 26-годишният баскетболист.

Не усещахме напрежение преди да пристигнем в Монако. Щеше да има такова, ако изоставахме. Опитваме се да показаваме нашия стил на игра. Това направихме и в третия мач. Победихме. Сега трябва да наведем глави и да останем смирени“, каза още Александър Везенков.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани