10.2 C
София
петък, април 26, 2024
НачалоЕвропаАЛБА Берлин обърна Цървена Звезда след продължение (видео)

АЛБА Берлин обърна Цървена Звезда след продължение (видео)

Германският шампион заличи пасив от 14 точки

КАКВО СЕ СЛУЧИ: АЛБА Берлин навакса пасив от 14 точки от последната четвърт, за да стигне до пълен обрат в Белград. Германският шампион ликува, след като повали Цървена Звезда с 90:84 след продължение в мач от 14 кръг. Немският състав вече е 12-ти с баланс от 6-7, докато сърбите са 16-ти с 4 успеха и 10 поражения.

НАЙ-ДОБРИ: Маодо Ло приключи с 21 точки и 6 асистенции за АЛБА Берлин. Пейтън Сива добави 19 и 6 асистенции. Йоханес Тийман се отчете с 13 точки.

Джордан Лойд бе най-добър за Цървена Звезда с 21 точки. Огнен Добрич реализира 13. Джони О`Брайънт остана с 12 точки и 9 борби.

СТАТИСТИКАТА НЕ ЛЪЖЕ: Продължението бе под контрола на германците, които с ефективно и бързо нападение си осигуриха лесни точки в подкошието. Заслугата за всичко това бе на плеймейкъра Джейсън Грейнджър, а резултатът в допълнителните 5 минути бе 14:8 в полза на гостите.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 17 декември АЛБА Берлин ще гостува на Панатинайкос, а ден по-късно Цървена Звезда ще се изправи срещу Валенсия.

СТАТИСТИКА ОТ ЦЪРВЕНА ЗВЕЗДА – АЛБА БЕРЛИН

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани