14.8 C
София
сряда, април 24, 2024
НачалоЕвропаАрмани Милано не сгреши в Истанбул (видео)

Армани Милано не сгреши в Истанбул (видео)

Италианците с четвърти триумф като гости в Евролигата

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Армани Милано постигна четвърти успех при визитите си в Евролигата през 2020/2021. Отборът на Еторе Месина надделя над Фенербахче със 79:71 в среща от 14 кръг в най-силната клубна надпревара на Стария континент. Италианците са пети с баланс от 8-5, докато турският гранд е 14-ти с 5 победи и 9 загуби.

НАЙ-ДОБРИ: Зак Лидей отбеляза 15 точки за Армани Милано. Кевин Пънтър добави 13. Шейвън Шийлдс и Луиджи Датоме завършиха с по 10 точки.

ДеШоун Пиер бе най-резултатен за Фенербахче с 16 точки и 5 борби. Данило Бартел вкара 13. Нандо Де Коло остана с 12 точки.

СТАТИСТИКАТА НЕ ЛЪЖЕ: Домакините се държаха близо до съперника през първото полувреме, но след паузата Армани Милано показаха повече агресия и стигна до аванс от 20 точки за 68:48. През последната четвърт “фенерите” се вдигнаха на щурм и чрез Лео Вестерман намалиха до 8 точки, но за повече нямаха сили.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 17 декември Фенербахче ще гостува на Жалгирис, а Армани Милано ще гостува на Анадолу Ефес.

СТАТИСТИКА ОТ ФЕНЕРБАХЧЕ – АРМАНИ МИЛАНО

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани