17.9 C
София
четвъртък, май 2, 2024
НачалоНационални отбориРосен Барчовски обявява списъка с имената на играчите за евроквалификациите след седмица

Росен Барчовски обявява списъка с имената на играчите за евроквалификациите след седмица

Това ще се случи на 4 февруари

Селекционерът на България Росен Барчовски ще се срещне с журналисти преди лагера на националния отбор в Самоков. Наставникът ще използва пресконференцията, за да обяви имената на играчите, които ще се готвят при строги антиепидемични мерки за мачовете в „балона“ в Латвия.

Срещата с представителите на медиите ще се проведе на 4 февруари, от 12.00 ч. в ПресКлуб „България“ в сградата на Националния стадион „Васил Левски“.

Последните мачове от квалификациите за Евробаскет 2022 ще се проведат през следващия месец. От 19 до 22 февруари четирите отбора от нашата група Н ще се съберат в „балон“ в Латвия. Както е известно, Гърция и Босна и Херцеговина вече си осигуриха квоти за европейското първенство. България и Латвия са с актив от по 1 успех и 3 поражения до момента и в директен двубой ще решат кой ще заеме третото място в потока, което ще му даде право да участва на финалите в Чехия, Грузия, Германия и Италия.

Мачът с Латвия е на 20 февруари, а на 22-ри тимът ни ще търси реванш от Босна и Херцеговина.

Лагерът преди „балона“ в Латвия ще започне на 10 февруари в Самоков в условия на строги правила за превенция на заразяването с COVID-19.

„Лъвовете“ ще заминат за Рига на 15 февруари и ще се завърнат на 23 февруари.

ПрезGoogle
ИзточникБФБ
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани