15.7 C
София
събота, април 27, 2024
НачалоНБАГолдън Стейт издържа срещу Орландо (видео)

Голдън Стейт издържа срещу Орландо (видео)

Две поред за Уориърс в НБА

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Голдън Стейт спечели за втори пореден път в НБА. Селекцията на Стив Кър победи Орландо със 101:93 като гост, с което достигна до 38-ми триумф в най-силното първенство в света през 2023/2024.

И ОЩЕ: Дреймънд Грийн игра едва 4 минути, тъй като бе изгонен заради спор със съдиите, които отсъдиха фаул на Андрю Уигинс. Това бе четвъртият път през сезона, в който крилото на Уориърс не завършва двубой в НБА.

НАЙ-ДОБРИ: Андрю Уигинс се отчете с 23 точки и 6 борби за Голдън Стейт. Стеф Къри бе много полезен и оформи дабъл-дабъл – 17 и 10 асистенции. Клей Томпсън остана с 15 точки.

Коул Антъни бе най-резултатен за Орландо с 26 точки и 7 борби. Паоло Банкеро се разписа с 15, 8 борби и 5 асистенции. Франц Вагнер остана с 14 точки и 5 борби.

КЛЮЧЪТ: 2.41 мин. преди края Коул Антъни доближи домакините след 93:94. Гостите обаче не се огънаха и след серия от 7-0, дело на Гари Пейтън Джуниър и Стеф Къри, стигнах до успеха, оформяйки крайното 101:93.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 30 март Голдън Стейт ще има за съперник Шарлът, докато Орландо ще излезе срещу Клипърс.

СТАТИСТИКА ОТ ОРЛАНДО – ГОЛДЪН СТЕЙТ

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани