5.5 C
София
петък, декември 1, 2023
НачалоБългария3х3 турнир за купата на Св. Георги този уикенд в София

3х3 турнир за купата на Св. Георги този уикенд в София

Записването на отборите онлайн все още е активно

Първият турнир за купата на Св. Георги ще се проведе на 26 и 27 септември на най-модерната баскетболна площадка в София. Това съобщават организаторите.

Двудневната надпревара е отворена за всички фенове, като записването на отборите все още е активно на световната онлайн 3х3 платформа.

Турнирът ще се проведе независимо от климатичните условия, а всеки желаещ ще може да се запише за участие и непосредствено преди началото на състезанието в 10.00 ч. в събота (26 септември).

Наградният фонд от 2000 лв. ще бъде разпределен между най-добрите четири отбора в надпреварата в неделя (27 септември), когато ще бъде елиминационната фаза. Към тази сума ще бъдат добавени много предметни награди и ваучери за покупки, предоставени от FootCourt, Molten и SportForMe. Общата стойност на предметните и паричните премии ще надхвърли 5000 лв.

Организаторите са се погрижили и публиката да не скучае, вземайки участие в предвидените игри за феновете, престрашили се да посетят най-модерната баскетболна площадка у нас, оборудвана по всички изисквания за най-високо ниво 3х3 турнир.

Доброто настроение ще бъде подгрявано от Деян Веселинов, който ще влезе в ролята на MC под подобаващ хип-хоп съпровод. В неделния ден ще има и атрактивни конкурси за стрелба от разстояние и забивки. Гостите на турнира ще могат да използват безплатно подземния паркинг на училище „Св. Георги“. Входът е зад болница „Токуда“, откъм ул. „Атанас Дуков“.

За повече информация и въпроси можете да посетите страницата на събитието във  Фейсбук

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани