22.1 C
София
вторник, май 21, 2024
НачалоБългарияЯсни са отборите за двете шестици в НБЛ

Ясни са отборите за двете шестици в НБЛ

Това се случи след поражението на Миньор 2015 от Левски

Двете шестици в редовния сезон на НБЛ станаха известни кръг преди края на второто завъртане. Това се случи след драматичната победа на Левски срещу Миньор 2015 с 60:59 по-рано през деня. Както е известно, поражението на перничани окончателно ги отказа да намерят място сред Топ 6.

Билет за Първата шестица получи Черно море Тича, който е с най-добри показатели от тимовете между 6-та и 12-та позиция във временното подреждане. Компания на „моряците“ правят Черноморец, Рилски спортист, Спартак Плевен, ЦСКА и Балканкато те си гарантираха и за участие в плейофите.

По този начин във Втората шестица попаднаха Шумен, Академик Пловдив, Ямбол, Миньор 2015 и Левски. С изключение на „сините“, които отдавана загубиха шансове, останалите пет отбора водят ожесточена борба за класиране в турнира за Купата на България. Старозагорци имат 8 победи и 13 загуби, като имат предимство пред останалите четири тима, които разполагат с по 7 успеха и 14 поражения.

ПрезGoogle
ИзточникSuperbasket.bg
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани