13.6 C
София
четвъртък, май 2, 2024
НачалоБългари в чужбинаШампионът в Еврокъп пожела Борислава Христова

Шампионът в Еврокъп пожела Борислава Христова

Валенсия е опция за националката

Испания може да се окаже следващата стъпка в кариерата на Борислава Христова. Сериозен интерес към националката на България проявява носителят на трофея в турнира Еврокъп Валенсия.

Според Аtthebuzzercb.eu, бившата възпитаничка на Вашингтон Стейт е в списъка на „оранжевите“ за трансфери през лятото. В Испания Борислава Христова е гласена за заместник на Лаура Юскайте, която вече не е част от Валенсия, а наскоро нашето момиче дори е посетило града.

Борислава Христова стартира професионалната си кариера в полския Горжов, с който през миналия сезон достигна до втория етап в турнира Еврокъп. Варненката остави силни впечатления с играта си в надпреварата, записвайки средно по 19.5 точки, 5.3 борби и 1.8 асистенции в общо 4 срещи.

В полския елит Борислава Христова също бе на висота и с тима си завоюва бронзовите медали, като остави срещу името си средни показатели от 17.3 точки, 4.5 борби и 2.7 асистенции за 26 двубоя.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани