9.7 C
София
събота, май 4, 2024
НачалоБългарияЧавдар Костов: Не можем да правим драми от тази загуба

Чавдар Костов: Не можем да правим драми от тази загуба

Пожелавам си да играем с Черноморец в плейофите, каза още капитанът на Рилски спортист

„Доста голяма част от мача го контролирахме. Бяхме лидери през цялото време. Последните няколко минути не ги изиграхме както трябва. Загубихме концентрация. Накрая се получи доста тежък шут и влезе. В предишните два мача ние направихме това в нашата зала, този път те успяха. Поздравявам ги. Изиграха доста добър мач, въпреки че им липсваха двама играчи. С тях правим доста силни мачове. Малко са ни неудобни. Имаме доста време до края на сезона. Трябва да се нагласим. Най-вероятно ще играем с тях в плейофите„, бе мнението на капитана на Рилски спортист Чавдар Костов след поражението от Черноморец с драматичното 87:88 в дербито на 28 кръг в НБЛ.

Домакинското предимство е доста важно. В този сблъсък победите не са с много голяма разлика. Доста завързани мачове се получават. Всичко се решава в 1-2 ситуации. Не можем да правим драми от тази загуба. Продължаваме напред. Готвим се. Имаме месец и половина до края на сезона. Трябва да влезем максимално мобилизирани, физически свежи и подготвени за плейофите, за да покажем едно добро ниво“, добави гардът, който отбеляза 18 точки за самоковци днес.

„В момента, по класиране това са двата най-добри отбора. Пожелавам си да играем с Черноморец в плейофите, да се получат хубави мачове за зрителите и да бъде интересно и за играчите“, завърши Чавдар Костов.

ПрезGoogle
ИзточникMax Sport
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани