11.2 C
София
петък, май 3, 2024
НачалоЕвропаЦървена Звезда развали ритъма на Фенербахче (видео)

Цървена Звезда развали ритъма на Фенербахче (видео)

Седми успех в Евролигата за тима на Янис Сфайропулос

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Цървена Звезда записа седми успех в Евролигата през този сезон. Селекцията на Янис Сфайропулос се справи с Фенербахче с 85:76 като гост в мач от 18 кръг в най-силната клубна надпревара на Стария континент.

И ОЩЕ: Сръбският гранд има в актива си и 11 поражения, като се намира на 15-тo място в класирането. Турският състав е с баланс от 10-8 и е девети в подреждането.

НАЙ-ДОБРИ: Жоел Боломбой завърши с личен рекорд – 24 точки и 6 борби за Цървена Звезда. Рокас Гиедрайтис добави 19 и 7 борби. Адам Ханга се отчете с 12 точки.

Найджъл Хейс-Дейвис бе най-резултатен за Фенербахче с 21 точки и 9 борби. Скоти Уилбекин вкара 14. Джонатан Мотли остана с 11 точки и 6 борби.

КЛЮЧЪТ: „Звездашите“ доминираха в последния период, който спечелиха с 28:19, след като двата тима бяха равни в края на третия след 57:57. Домакините започнаха частта със серия от 11-0 и в комбинация с агресивната си защита и няколко решителни коша на Бранко Лазич и Неманя Недович стигнаха до комфортна преднина.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 4 януари Цървена Звезда ще играе срещу Партизан в сръбски дуел на Евролигата, докато същия ден Фенербахче ще има двубой с Макаби Тел Авив.

СТАТИСТИКА ОТ ФЕНЕРБАХЧЕ – ЦЪРВЕНА ЗВЕЗДА

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани