16.8 C
София
петък, април 26, 2024
НачалоБългарияЦСКА привлече бахамец

ЦСКА привлече бахамец

Зейн Ноулс отново ще играе в България, но в друг отбор

ЦСКА се похвали с още един чужденец след Брандън Йънг. Столичният клуб ще разчита и на Зейн Ноулс, който е седмият нов играч в селекцията „армейците“. Това обявиха от клуба в социалните мрежи.

Зейн Ноулс ще започне втората си поредна година в България. През март той подписа с Левски, с който има бронз в НБЛ, сребро в турнира за Купата, а освен това игра в Delasport Балканска лига.

През миналия сезон със столичани той има средни показатели от 11.5 точки и 6.2 борби в 18 мача във всички турнири в България, както и средно по 10.6 точки и 7.6 борби в 5 двубоя в регионалния турнир.

Бахамецът е познат на родните фенове и от периода си при „сините“ през 2019/2020, когато вдига Купата на България. В кариерата си досега преминава още през японския Уакаяма Трайънс, полските Тарнобжег и Шчечин, френските Шарлевил и Шартс, гръцкия ПАОК и турския Балъкшехир.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани