12.8 C
София
неделя, април 28, 2024
НачалоБългарияЦСКА надигра Шумен (видео)

ЦСКА надигра Шумен (видео)

"Червените" се върнаха на втора позиция в НБЛ

КАКВО СЕ СЛУЧИ: ЦСКА се върна на втората позиция в подреждането на НБЛ. На свой терен „червените“ надиграха Шумен с 90:72 в среща от 9 кръг в шампионата при мъжете.

И ОЩЕ: Селекцията на Росен Барчовски е с баланс от 6-3, колкото има и третия Балкан. „Жълто-зелените“ пък са с 3 успеха и 6 поражения на девето място в класирането.

НАЙ-ДОБРИ: Брандън Йънг реализира 25 точки за ЦСКА, гарнирани със 7 асистенции. Георги Боянов добави 17. Кейлъб Уесън и Иван Спиров вкараха съответно по 11 и 10 точки, като овладяха и по 12 и 7 борби.

Дейвид Ролинс бе най-резултатен за Шумен с 23 точки и 8 асистенции. Уилфрид Ликей се отчете с 20 и 9 борби. Ивайло Тонев остана с 10 точки.

КЛЮЧЪТ: Домакините показаха по-точен мерник в стрелбата от средно разстояние – 67% срещу 51% за Шумен. Освен това, ЦСКА приключи срещата с повече точки на бърза атака (29 срещу 15 за съперника), както и с повече асистенции (21 срещу 16 за „жълто-зелените“).

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 3 декември ЦСКА ще гостува на Балкан, докато ден по-рано Шумен ще излезе срещу Черноморец. 

СТАТИСТИКА ОТ ЦСКА – ШУМЕН

Вижте пълен запис на двубоя:

 

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

2 КОМЕНТАРИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани