16.8 C
София
петък, април 26, 2024
НачалоНБАЦентър отчая Клипърс със забивка за 2-0 за Финикс (видео)

Център отчая Клипърс със забивка за 2-0 за Финикс (видео)

Диандре Ейтън вкара 0.7 секунди преди сирената, за да донесе нова радост на Сънс във финалите на Запад

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Финикс измъкна успеха в мач №2 от финалите на Запад в НБА в последните секунди. „Слънцата“ надвиха Лос Анджелис Клипърс със 104:103 у дома и вече водят с 2-0 победи в серията за златото в своята конференция.

НАЙ-ДОБРИ: Камерън Пейн завърши в 29 точки и 9 асистенции за Финикс. Диандре Ейтън добави 24 и 14 борби. Девин Букър се разписа с 20 точки и 5 асистенции.

Пол Джордж бе най-резултатен за Клипърс с 26 точки, 6 борби и 6 асистенции. Реджи Джаксън вкара 19 плюс 5 борби. Ивица Зубац остана с 14 точки и 11 борби.

И ОЩЕ: Тежък сблъсък беляза третата четвърт, като в него Девин Букър и Патрик Бевърли удариха главите си. Гардът на Финикс се строполи на паркета, а по главата му се появи кръв. Двамата се отправиха към съблекалните, а след това се завърнаха в игра.

КЛЮЧОВИЯТ МОМЕНТ: Героят за Финикс в този двубой се оказа Диандре Ейтън, който бе автор на последния кош. Центърът получи пас от Джей Краудър и се отличи със забивка 0.7 секунди преди финалната сирена, за да оформи крайното 104:103.

КАКВО ПРЕДСТОИ: Следващият мач от серията между Клипърс и Финикс ще бъде на 25 юни в Ел Ей. 

СТАТИСТИКА ОТ ФИНИКС – КЛИПЪРС

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани