10.8 C
София
събота, май 4, 2024
НачалоЕвропаФенербахче се разбра с гръцки национал (видео)

Фенербахче се разбра с гръцки национал (видео)

Тайлър Дорси ще носи екипа на турския гранд до края на 2024/2025

Фенербахче подсили редиците си преди решителната част от редовния сезон в Евролигата. Турският гранд представи Тайлър Дорси като ново попълнение, като споразумението между двете страни е до края на 2024/2025.

Кариерата на бившия възпитаник на университета Орегон преминава през НБА, където има повече от 100 мача за тимове като Атланта, Мемфис и Далас. Освен това, има и няколко периода в G-Лигата отвъд океана.

193-сантиметровият гард се изявява още за Макаби Тел Авив и Олимпиакос. Двукратен шампион на Израел, както и първенец и носител на Купата на Гърция от миналия сезон, които завоюва като съотборник на Александър Везенков в тима от Пирея. С „червено-белите“ участва и във Финалната четворка в Евролигата през 2021/2022.

Тайлър Дорси има и гръцки паспорт, заради което защитава цветовете на представителния тим на южната ни съседка. За последно той игра на Евробаскет 2022.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани