19.8 C
София
четвъртък, май 2, 2024
НачалоБългарияТравис Макконико: Обичам да играя срещу Спартак

Травис Макконико: Обичам да играя срещу Спартак

Свършихме добра работа, сподели гардът на Черноморец

„Не бяхме играли известно време в тази зала около Купата. Всички бяхме много доволни да сме тук и да получим енергията на нашите фенове„, сподели баскетболистът на Черноморец Травис Макконико след победата над Спартак с 87:80 в последния мач от 27 кръг в НБЛ.

Дисквалификацията на колегата си Шон Смит гардът коментира така:

„Това беше неговата реакция. Не каза нищо. Той се опита да запази гърба ми след тежкото нарушение. Тони Троша го спря. Това беше само реакцията му след енергичен сблъсък. Случват се такива неща. Трябва да сме спокойни и да си вършим работата.

Свършихме добра работа в отбора. Не ни повлия много излизането на Шон. Опитахме се да печелим борбата и да спечелим мача. Константин Тошков е страхотен защитник. Аз обичам да играя срещу Спартак. Те са много агресивни. Трябва да съм по-концентриран, особено от фаул линията“, каза още американецът, който бе близо дабъл-дабъл – 17 точки и 9 асистенции.

Винаги на собствен терен имаме по-голямо самочувствие, играем добре и се надяваме това да продължи“, завърши Травис Макконико.

ПрезGoogle
ИзточникMax Sport
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани