11.8 C
София
петък, май 3, 2024
НачалоБългарияТони Дечев: Това не е начинът, по който искам отборът да изглежда

Тони Дечев: Това не е начинът, по който искам отборът да изглежда

Дали в отбора има разделение между българи и чужденци? Ако има, това е пагубно, допълни наставникът на Ямбол

Eдинственият проблем, който видях в отбора е, че не играха заедно и не се бориха достатъчно като отбор. А това не се ли случи, няма шанс да се представиш добре или ако го направиш, то е в индивидуален план. В никакъв случай отборът не може да бъде успешен по този начин, по който играхме. Затова и се забавих в съблекалнята, защото исках да кажа пред всички, че това не е начинът, по който искам отборът да изглежда, бе мнението на наставника на Ямбол Тони Дечев след загубата от Балкан с 67:80 в среща от НБЛ.

Опитах се да говоря с момчетата, но най-вероятно след мача са изнервени и не искат да говорят, но ще се опитам в хода на следващата седмица да разбера какви са проблемите. Видно отборът не играе така, както играеше преди. Дали в отбора има разделение между българи и чужденци? Ако има, това е пагубно. Аз никога не съм делил играчите на българи и чужденци. Те са селектирани от мен, преценил съм, че те са хората, които могат да помогнат на отбора, но не по начина, по който изглеждаха“, допълни треньорът на ямболии, чийто тим има баланс от 4-4.

ПрезGoogle
ИзточникНБЛ
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани