4.2 C
София
петък, април 26, 2024
НачалоБългарияТони Дечев: Не можахме да отговорим на агресията на Берое

Тони Дечев: Не можахме да отговорим на агресията на Берое

Тотално ни надиграха в подкошието, коментира наставникът на Ямбол

„Лош мач за нашия отбор. По никакъв начин не можахме да отговорим на агресията на Берое. Така започна двубоят и така завърши – лошо нападение, с много лоши проценти. Едно от силните ни оръжия – стрелбата от тройката, този път не работеше – само 20%. Нормално това донякъде се отрази на нашето нападение. На мен най-вече не ми допадна играта ни в защита. Бяхме много меки, тотално ни надиграха в подкошието. Не се получиха общо взето нещата. Поздравявам Берое и се надявам в следващите мачове да изглеждаме малко по-добре“, коментира треньорът на Ямбол Тони Дечев след загубата от старозагорци със 76:91.

Берое прекъсна успешна серия на Ямбол в НБЛ (видео)

Не можахме, естествено, да използваме пълноценно новото си попълнение Алонзо Кембъл, защото той пристигна преди ден. Доста трудно беше с него, защото не знае нито нападенията, нито принципите в защита. Но не това беше проблемът. Проблемът бяха основните ни играчи, които общо взето както започнаха мача, така го и завършиха, не можаха да се събудят през цялото време. Няма да споменавам имена, който е умен, ще разбере за кого говоря“, добави наставникът на ямболии, които допуснаха 12-та загуба в НБЛ през този сезон.

Ето и какво каза за срещата капитанът на Ямбол Дарин Иванов: 

„Имахме голямо желание да продължим победната серия, но малко се заблудихме. Берое, с привличането на новия гард, изглежда по съвсем различен начин. Надиграха ни тотално на всички позиции. Поздравявам ги за победата. Мисля, че ние излеждахме малко пренавити. Натрупа се и умора. Смятам, че сега важното е да забравим този мач възможно най-бързо и да си починем добре, защото ни предстои тежък двубой с един от фаворитите за шампионската титла Балкан. След това идва много важният за нас мач с Черно море Тича, в който мисля, че ако успеем да победим, ще сме си свършили добре работата  до този момент. Използвам възможността да благодаря на публиката, която отново дойде да ни подкрепи. Надявам се в следващия мач да изглеждаме по-добре.“

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани