11.8 C
София
събота, май 4, 2024
НачалоБългарияТони Дечев: За групата във ФИБА Къп смятам, че няма изненади

Тони Дечев: За групата във ФИБА Къп смятам, че няма изненади

Надявам се дотогава отборът да е в много по-добро състояние, с изчистена визия за играта и за целите, заяви треньорът на Балкан

Треньорът на Балкан Тони Дечев очаква да види в игра по време на турнира в Ботевград Павлин Иванов. Освен това, специалистът говори и за съперниците на ботевградчани във ФИБА Къп. 

В предстоящитге два мача от турнира в Ботевград очаквам да видя как се чувства Павлин, той започва тренировки. Нормално е да вземе участие в този турнир. Направихме турнира тук, защото искаме той да стане традиция. И второ, да представим отбора пред нашата публика и момчета да усетят атмосферата преди първия официален мач за Суперкупата„, заяви Тони Дечев.

За групата на Балкан във ФИБА Къп смятам, че няма изненади. Общо взето случи се това, което очаквахме. В квалификационния турнир за Шампионската лига Бенфика изглеждаше най-сериозния отбор и логично той спечели квалификацията срещу Левице. Единственият отбор, който бе неизвестен за нас, беше Керавнос. Така че групата е ясна. Започваме на 12 октомври. Надявам се дотогава отборът да е в много по-добро състояние, с изчистена визия за играта и за целите, които имаме„, добави наставникът на „зелените“.

ПрезGoogle
ИзточникBalkan-basket.com
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани