7.9 C
София
вторник, март 19, 2024
НачалоБългарияТони Дечев: Грешките са нещо, което нито един треньор не може да...

Тони Дечев: Грешките са нещо, което нито един треньор не може да контролира

Момчетата наистина се стараят и се борят, но нещо не ни достига, допълва наставникът на Ямбол

Изгубихме този мач по идентичен начин. Това се превръща вече в наш патент. За съжаление, грешките в играта са нещо, което нито един треньор не може да контролира. Когато отборът ни играе подредено и добре в нападение, без много грешки, изглеждаме равностойни и на най-силните. Но когато започнем да правим нелепи детски грешки и за една част, каквато беше четвъртата, допуснем 11 такива, нормално е резултатът да бъде такъв. И някак си отново изглежда сякаш се предаваме, а аз знам, че не е така. Момчетата наистина се стараят и се борят, но да, може би не ни достига класа или ротация, но нещо не ни достига. Ще търсим какво е, с анализи, с тренировки и наистина се надявам във второто завъртане да изглеждаме по-добре“, коментира играта на Ямбол треньорът Тони Дечев след загубата от Балкан с 69:92.

Балкан реши всичко за една част в Ямбол (видео)

Ето и какво бе мнението за двубоя срещу ботевградчани на Иван Лилов, който остави на сметката на Ямбол 14 точки:

Поздравявам момчетата на Балкан, заслужено победиха. Но тази разлика за мен не беше реално отражение на нашето представяне, защото през по-голямата част от мача играта беше равностойна. Балкан е действащият шампион и има дълга резервна скамейка. Ние сме в очакване на нов играч. Междувременно, ротацията ни е ограничена. Налага се да имаме повече игрово време и се видя, че се изморихме. Това се оказа решаващо накрая. Допуснахме детински грешки, които отдавам, както казах, на умората, а не защото сме лоши баскетболисти“, смята Иван Лилов.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани