Томислав Минков: Не показваме добра игра, колебливи сме

Липсата на типичен център в подкошието оказа влияние, добави баскетболистът на Академик

233

В началото катастрофално първо полувреме за нас. Не бяхме готови, не комуникирахме достатъчно и се видя – не правехме тактически фаулове и Черно море Тича дръпна с 26 точки, което според мен трябва да е недопустимо. Не трябва да допускаме такова нещо. Не знам защо се получи така, ще гледаме видео и се надяваме с всеки мач да сме по-добре“, каза баскетболистът на Академик Томислав Минков след загубата от Черно море Тича с 87:93 в мач от 10 кръг в НБЛ.

Липсата на типичен център в подкошието също смятам, че оказа влияние за нас. Но това положението в момента – главите горе и продължаваме напред. За момента не показваме добра игра, колебливи сме и смятам, че мястото, на което сме в момента, е нашето. Смятам, че трябва да започнем да работим още повече и да се подобряваме всеки ден„, добави крилото, което остави срещу името си в статистиката на пловдивчани 16 точки.

ЧРЕЗGoogle
ИЗТОЧНИКBta.bg
Предишна статияМартин Коцев: Трябва да се играе сериозно на 100% всяка минута
Следваща статияГрешен ход за Александра Петрова и Кортрийк в Белгия
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."