Мартин Коцев: Трябва да се играе сериозно на 100% всяка минута

Надявам се сега, с пълен състав да продължим да побеждаваме, допълва капитанът на Черно море Тича

186

В този мач се чувствах най-добре от всички досега и мисля, че с всеки изминал ще мога да градя. Радвам се за победата, която постигнахме, въпреки че накрая се отпуснахме, а трябваше да затворим мача с повече разлика. Но се учим и в бъдеще се надявам в последните четвърти да сме по-агресивни и по-настоятелни„, бе мнението на капитана на Черно море Тича Мартин Коцев след успеха над Академик с 93:87 в среща от 10 кръг в НБЛ.

„След почивката, може би имаше малко отпускане в третата четвърт, защото разликата беше голяма и някак си психологията на отбора пада. Но това в професионален отбор, който се бори за класиране и победи, не трябва да е така. Трябва да се играе сериозно на 100% всяка минута от мача и да се гони възможно най-голяма разлика“, добави гардът, който се отчете с 13 точки, 5 борби и 6 асистенции.

„Те са добър отбор. Сезонът е още в началото. Ние имахме малко несполуки с контузени и се надявам сега, с пълен състав да продължим да побеждаваме и да радваме варненската публика, както и да се изкачим в класирането на НБЛ„, завърши Мартин Коцев.

ЧРЕЗGoogle
ИЗТОЧНИКBta.bg
Предишна статияКирил Болшаков: Манталитетът ни е грешен
Следваща статияТомислав Минков: Не показваме добра игра, колебливи сме
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."