17.8 C
София
четвъртък, март 28, 2024
НачалоБългарияТити Папазов: Спечели отборът, който имаше повече ситуации

Тити Папазов: Спечели отборът, който имаше повече ситуации

Намираме се в съкратен вариант, но това прави отбора по-костелив, смята наставникът на Левски

Аз съм обективен. Не съм очаквал, че ако Венцислав Петков беше вкарал наказателния удар 21 секунди преди края, резултатът можеше да бъде равен. Намираме се в съкратен вариант, но това прави отбора по-костелив. Имахме едно голямо предимство, което го използвахме – да нямаме натиск от изхода на този мач. Имаме проблеми под коша, където към този момент не можем да противодействаме. Спечели отборът, който имаше повече ситуации. Поздравявам победителите, за мен няма никаква изненада в изхода на срещата, изхождайки от селекцията на двата отбора в този момент. Не мога да не бъда много доволен от поведението на моите играчи, важното е, че показахме характер. Може би съжаляваме при толкова близка резултатност и възможност за продължение, но реалността е тази. Радвам се, че успяхме да направим интересен мач за зрителите преди началото на първенството„, заяви треньорът на Левски Тити Папазов пред Max Sport след загубата във финала за Суперкупата от Рилски с 85:91.

Очевидно е, че ни трябват играчи на позиции 1 и 5. Нека да се стабилизираме и да имаме възможност да търсим такива баскетболисти. Тогава се надявам, че ще направим по-успешна селекция, която да не е само на базата на характер, а да има потенциал и да се противопостави на лидерите. На този етап мога да кажа, че съм много доволен спрямо това, с което разполагаме. Марио Литъл е много опитен баскетболист. Пристигна в петък, а ден по-късно направи първа тренировка. Има общо две занимания с отбора. Привлякохме го, защото се появява много голяма дупка след отсъствието на Христо Захариев, който е много ценен за нас и ще отсъства между 4 или 6 месеца. Оптимист съм, вярвам, че ще намерим финансово решение и оттам нататък ще си построим къщичката така, както подхожда на отбор, който носи името Левски“, завърши наставникът на „сините“. 

За историята: Рилски спортист с първа Суперкупа на България

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани