8.8 C
София
вторник, март 19, 2024
НачалоБългарияТити Папазов: На 16/32 от тройката не можем да се противопоставим

Тити Папазов: На 16/32 от тройката не можем да се противопоставим

Най-големият ни позитив е, че се върнахме след изоставане от 20 точки, смята наставникът на Левски Лукойл

Най-големият ни позитив днес е, че се върнахме след изоставане от 20 точки. Естествено това ни костваше доста енергия. Има и нещо друго – на 16/32 от тройката не можем да се противопоставим. Все пак от 30:10 се върнахме до 47:47, но имаше и някои малки детайли. А и Рилски е в по-добро състояние от нас в момента. Ние бяхме ограничени откъм противодействие. Дори и тези определени микроситуации да бяха в наша полза, много трудно можехме да спечелим при тези обстоятелства. Венци не е готов, той просто загрява с нас”, разкри треньорът на Левски Лукойл Тити Папазов пред камерите на Max Sport, след като тимът му отстъпи в Самоков със 79:93.

Не искахме да рискуваме и с Чавдар, утре ще премине преглед. Смятам, че Йордан Минчев е готов и вече 10 дни тренира с нас. За първи мач се представи добре, но психологията на равния мач е такава. Нокаутираха ни с тези тройки. Висок процент на успеваемост от страна на Алекс Симеонов и изобщо на целия отбор. Много от тези стрелби бяха много тежки и добри, което значи, че сме им противодействали”, каза още наставникът на столичани.

Рилецо запазва върха в НБЛ след 16 тройки

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани