9.7 C
София
събота, май 4, 2024
НачалоБългарияТина Димитрова: Искаме да спасим децата от лошото влияние на улицата

Тина Димитрова: Искаме да спасим децата от лошото влияние на улицата

Академик е фактор в НБЛ и ще бъде фактор, допълва спортният директор на пловдивския тим

Спортният директор на Академик Пловдив Тина Димитрова също бе част от вчерашната пресконференция, която от клуба организираха в Пловдив. Тя говори за целите пред клуба, за младите играчи и за националния отбор.

Горда съм, че за поредна година започваме сезона. Тук е по-различно от останалите отбори, винаги сме искали да налагаме млади играчи. Искаме да покажем, че обичаме спорта и да запалим малките деца. Искаме да спасим децата от лошото влияние на улицата и да им покажем какво е по-доброто. Надявам се заедно да направим нещо наистина запомнящо се„, заяви по време на срещата с медиите в Пловдив Тина Димитрова.

Аз мисля, че всички момчета в националния отбор дават всичко от себе си, но има един голям негативизъм. Нека да бъдем позитивни и да започнем с по-положителните неща. Ние започнахме да работим с млади хора и ако вървим по стария път е загубена кауза. Аз пожелавам на всички да играят здраво, да нямат контузии и да сме много по-позитивни. Според мен, Академик е фактор в НБЛ и ще бъде фактор„, добави още дългогодишната националка, която работи и с подрастващи в последните години като треньор.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани