20.8 C
София
неделя, април 28, 2024
НачалоБългарияТаменанг Чо: Не беше трудно решение да приема предложението на ЦСКА

Таменанг Чо: Не беше трудно решение да приема предложението на ЦСКА

Очаквам отборът да се бори за титлата в НБЛ и Купата на България, казва още едно от новите попълнения на "червените"

Таменанг Чо бързо се превръща в ключова фигура в редиците на ЦСКА. Крилото помогна на „армейците“ да се справят с Черно море Тича с 98:95 в края на миналата седмица, след като отбеляза 32 точки във Варна.

Не беше трудно решение да приема предложението на ЦСКА, макар за първи път да напускам САЩ. Въпреки напрежението в края, срещата бе добра за нас“, сподели той.

Според него, адаптацията му в София преминава много добре – съотборниците го приемат приятелски, хората са мили и храната е добра. Чисто баскетболно, все още свиква с темпото и стила на играта в Европа, но с помощта на всички в отбора е сигурен, че бързо ще се приспособи.

„Очаквам ЦСКА да се бори за титлата в НБЛ и Купата на България„, казва още Ти, както го наричат в лагера на „червените“.

След пристигането си в края на януари Таменанг Чо записва средно по 25.3 точки, 8.7 борби и 4 асистеции в общо 3 мача в родния елит.

Утре (16 февруари) Таменанг Чо и колегите му от ЦСКА ще гостуват на Академик в Пловдив. Срещата ще бъде от 19.00 ч. и ще се предава пряко по Max Sport 2.

ЦСКА се намира на четвърто място в класирането на НБЛ с баланс от 11-8.

ПрезGoogle
ИзточникCSKA-basket.bg
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани