Станимир Маринов отново тренира с Балкан

Гардът отново облече екипа

960

Забавянето на полуфиналната плейофна серия в НБЛ между Балкан и Левски донесе добра новина за „зелените“. Станимир Маринов отново облече екипа, за да се включи в тренировките на своя тим в последните дни.

Все още обаче няма яснота дали 191-сантиметровият гард ще бъде включен в състава за утрешния мач на ботевградчани срещу Левски, който ще се играе в зала „Универсиада“ от 19.00 ч., както и дали ще участва в остатъка от плейофите в НБЛ.

Станимир Маринов бе извън терените в последните три месеца и половина, заради разкъсани връзки на раменната става. Националът получи травмата през март, в двубой от Delasport Балканска лига.

През 2021/2022 Станимир Маринов записва средно по 10.1 точки, 2.9 борби и 3.8 асистенции в общо 14 мача на Балкан в НБЛ, както и средни показатели от 8.5 точки, 2.2 борби и 5.7 асистенции в общо 6 двубоя в Delasport Балканска лига.

 

Предишна статияГард на Зенит в полезрението на Реал Мадрид
Следваща статияЛюбен Пасков с Купа и финал в региона на немска земя
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."