19.8 C
София
четвъртък, март 28, 2024
НачалоЕвропаЛейкърс хвърлиха око на Шарас

Лейкърс хвърлиха око на Шарас

Литовският специалист е вариант за щаба на "езерняците"

Около 10 дни преди Финалната четворка в Евролигата на Стария континент вече се заговори за промени. Според испанският вестник „АС“, Лос Анджелис Лейкърс проявяват интерес към наставника на Барселона Шарунас Ясикевичус.

Според информацията, от лагера на „езерняците“ искат да попълнят своя щаб, а литовският специалист е един от вариантите. В подобна роля преди време влязоха Еторе Месина в Сан Антонио и Серджо Скариоло в Торонто.

Към момента претенденти за старши-треньор в Лейкърс са Марк Джаксън и Тери Стотс. Постът се превърна в овакантен след оставката на Франк Вогъл през април, а причината бе проваленият сезон на тима от Ел Ей в НБА.

Лейкърс останаха без треньор след проваления сезон в НБА

За Шарунас Ясикевичус пък предстои Файнъл Фор в Евролигата, където неговият тим ще опита да поправи грешките си от миналата година. Преди 12 месеца каталунците загубиха във финала от Анадолу Ефес с 81:86.

Мачовете от финалите в Евролигата ще бъдат от 19 до 21 май в Белград, а останалите тимове, които ще се борят за трофея, са Олимпиакос на Александър Везенков, както и Реал Мадрид и Анадолу Ефес.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани