10.5 C
София
петък, май 3, 2024
НачалоБългарияСтанимир Маринов: Изключително съм щастлив, защото съм на финал с отбора, в...

Станимир Маринов: Изключително съм щастлив, защото съм на финал с отбора, в който израснах (видео)

Успях да помогна, радвам се, сподели гардът на Балкан

Честно казано, беше ме страх днес дали няма да попреча на отбора, защото много време на съм играл. Стремях се да не форсирам много шутовете си, макар че изглеждаше така. Стремях се да съм ролеви играч, да не вземам много вниманието. Мисля, че до някаква степен успях. Успях да помогна на отбора. Радвам се. Важното е, че продължаваме напред на финала. След тази цялата галимация всички момчета като че ли не бяха удовлетворени да продължим на финал по административен път, а не по игрови. Сега мога да кажа, че вече сме доволни“, сподели баскетболистът на Балкан Станимир Маринов, след като тимът му спечели със 78:76 в четвъртия мач от 1/2-финалите в НБЛ.

Изключително съм щастлив, защото съм на финал с отбора, в който израснах, който ме приюти, така да се изразя, и ми показа пътя към мъжкия баскетбол. Ще направя всичко, което е по силите ми, дай Боже, да донесем отново титла на Балкан“, каза още гардът, който се отличи със силно завръщане в игра след почти 3-месечна пауза, заради контузия.

Балкан е на финал в НБЛ след 3-1 в серията с Левски (видео)

ПрезGoogle
ИзточникMax Sport
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани