11.8 C
София
вторник, април 23, 2024
НачалоБългарияНебойша Видич: Успяхме да останем концентрирани

Небойша Видич: Успяхме да останем концентрирани

В тези мачове е много важно как стартираш, но знаеш, че трябва да се бориш докрай, заяви треньорът на Балкан

„Спечелихме заради това, че след всичко, което се случи в последните две седмици, успяхме да останем концентрирани. В тези мачове е много важно как стартираш, но знаеш, че трябва да се бориш докрай и през цялото време да си концентриран. Тогава можеш да спечелиш„, заяви треньорът на Балкан Небойша Видич след класирането на тима си на финал в НБЛ.

„Завръщането на Станимир Маринов не бе нищо специално“, допълни с усмивка сръбският специалист.

„Този отбор е създаден така, че да спечели НБЛ със Станимир Маринов и петима чужденци. Това беше начинът, по който планирахме нещата със Сашо Везенков през септември. Много неща се случиха през това време. Не говоря за чужди грешки, а за наши. Разбира се, че 8 март се оказа датата, в която нашият сезон се обърна надолу с главата надолу, заради това, че Станимир Маринов се контузи. Той наистина ни показа колко важен е за всеки един тим, в който би могъл да играе“, каза още Небойша Видич след 3-1 победи срещу Левски на полуфиналите в НБЛ.

„Надявам се в серията срещу Рилски спортист да се получат едни нормални и истински баскетболни мачове. Много е рано да говорим за тактика. Нека да се концентрираме върху това да играем истински баскетбол. Атмосферата в залата днес беше страхотна, благодаря и на двете страни за това“, завърши наставникът на „зелените“.

Балкан е на финал в НБЛ след 3-1 в серията с Левски

ПрезGoogle
ИзточникMax Sport
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани