5.6 C
София
петък, април 19, 2024
НачалоБългарияСтанимир Маринов продължава с Балкан

Станимир Маринов продължава с Балкан

Гардът обаче е контузен и ще отсъства два месеца

Станимир Маринов ще продължи да бъде част от Балкан и през следващия сезон. Това призна самият той пред медиите в Ботевград, по време на откритата тренировка на своя тим.

Ще остана и тази година в Балкан. Договорил съм се с клуба. Случи се, че пак съм контузен, лошият късмет ме съпътства. По време на лятото, докато тренирах явно пренатоварих областта, в която имах операции. Получих възпаление на ставата и сега имам нужда да почина около два месеца, но след това се надявам да продължа тренировки в нормален режим“, призна Станимир Маринов.

„В момента минавам терапии. Работя с моя физиотерапевт Иван Касапов. Предполагам след този период на възстановяване ще ми е нужно малко време да свикна с тренировъчен режим, но мисля, че до края на сезона би трябвало да съм в оптимална форма„, казва още гардът, който през миналия сезон игра в общо 17 мача на Балкан по родните терени.

„За мен това, че треньорът, който последно направи Балкан шампион, Небойша Видич, се завръша, е перфектна новина. Познавам го лично. Мисля, че методите му на работата са много добри специално за Балкан, а и като цяло баскетболно. Мисля, че той е правилният човек да върне Балкан на мястото, което заслужава„, смята Станимир Маринов, който пропусна голяма част от 2020/2021, заради травма.

 

ПрезGoogle
ИзточникBalkan-basket.com
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани