Симеон Илиев: С работа ще станат нещата

Още имам доста ръжда, но се чувствам по-добре, признава крилото на Спартак

474

Симеон Илиев се завърна в игра след около месец извън родните терени, в който лекуваше контузия. С негова помощ Спартак победи Ямбол с 84:82 в отложен мач от 16 кръг в НБЛ.

Много измъчен мач, но и изключително важен за нас. Надявам се той да е в основата на една добра серия и като цяло да се сработим още по-бързо. Нов треньор, нови състезатели, нормално е да не се получават нещата още така както искаме. Убеден съм, че с работа ще станат нещата. Накрая Ямбол имаше отворена стрелба, за наше щастие тя не влезе, но победата си остава победа. За нас това е важното. В края на сезона се гледа колко успеха имаш„, сподели Симеон Илиев след срещата в зала „Балканстрой“.

Още имам доста ръжда, така да кажа. Вчера тренирах с отбора за първи път нормално. Днес до последния момент не се знаеше дали ще играя, но се чувствам по-добре и се надявам бързо да наваксам този един месец, в който ме нямаше„, каза още крилото.

„Със Седариан сме играли заедно три години, той познава и треньора. Няма нужда от чак толкова голяма адаптация. Просто трябва да влезем в ритъм с другите нови попълнения. Единият от тях е за първа година в Европа, разбираемо е ситуацията за него да е по-различна тук, но и двамата ще влязат в час“, добави роденият в Русе баскетболист.

Срещу Шумен излизаме на 100% и за победа“, завърши Симеон Илиев.

Спартак отново на победния път в НБЛ (видео)

Предишна статияАлександър Алексиев: Играхме много добре срещу много добър отбор
Следваща статияИван Лилов похвали Ивко Ивков
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."