10.5 C
София
петък, май 3, 2024
НачалоБългари в чужбинаСилен Алипиев не стигна на Латина срещу Форли в Италия

Силен Алипиев не стигна на Латина срещу Форли в Италия

Крилото с 19 точки в последния мач на своя тим от редовния сезон

Латина на Борислав Младенов и Иван Алипиев допусна второ поредно поражение в Италия. На свой терен отборът на двамата българи изпусна Форли след 87:89 в среща от 32 кръг в регион „Зелен“ на Серия А2.

Иван Алипиев бе най-добър за Латина, като отбеляза 19 точки плюс 5 борби, 1 асистенция и 2 откраднати топки за 37 минути в игра. При стрелбата си националът бе 7/11 от средно разстояние, 1/6 от тройката и 2/2 от линията за изпълнение на наказателни удари.

Борислав Младенов се включи от пейката и остана на терена 11 минути за домакините. На сметката си 202-сантиметровият баскетболист остави 4 борби и 1 асистенция, но не успя да се разпише.

Латина е с баланс от 7-25 и се намира на 11-то място в своя регион. В следващата фаза от сезона в Серия А2 Иван Алипиев, Борислав Младенов и компания ще играят срещу Агридженто, Луис Рома, Чиуси, Нардо и Ченто. Мачовете ще бъдат от 5 май до 9 юни. Двата най-добри тима от тази група ще запазят местата си в Серия А2, докато останалите четири ще изпаднат.

СТАТИСТИКА ОТ ЛАТИНА – ФОРЛИ

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани