9.7 C
София
събота, май 4, 2024
НачалоНационални отбориСВЕТОВНО ПЪРВЕНСТВО: САЩ не проявиха милост към Йордания (видео)

СВЕТОВНО ПЪРВЕНСТВО: САЩ не проявиха милост към Йордания (видео)

Антъни Едуардс даде тон на американците с 22 точки

КАКВО СЕ СЛУЧИ: САЩ постигнаха трета поредна победа на световното първенство. Момчетата на Стив Кър нямаха милост към Йордания след 110:62 в последния си мач от група C на шампионата на планетата.

И ОЩЕ: Американците са с баланс от 3-0 и приключват първата фаза на първо място в своя поток. Йордания пък е на другия полюс – 0-3 и ще играе за разпределение на местата от 17-то до 32-ро.

НАЙ-ДОБРИ: Антъни Едуардс поведе колоната на реализаторите за САЩ с 22 точки и 8 борби. Боби Портис добави 13 и 6 борби. Джерън Джаксън Джуниър вкара 12 точки плюс 6 борби.

Ронди Холис-Джеферсън бе най-резултатен за Йордания с 20 точки и 7 борби. Фреди Ибрахим остана с 10.

КЛЮЧЪТ: Олимпийските шампиони бяха господари под двата ринга, овладявайки общо 56 срещу 34 борби за Йордания. Освен това, американците бяха по-точни в стрелбата от игра – 48.8% срещу 33.3% за съперника.

КАКВО ПРЕДСТОИ: САЩ ще бъдaт в група J във втория етап на турнира. В този поток ще са още Литва, Черна гора и единия от Гърция и Нова Зелендия.

СТАТИСТИКА ОТ САЩ – ЙОРДАНИЯ

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани