10.8 C
София
четвъртък, април 25, 2024
НачалоНБАРондо отива в Клипърс, Чикаго и Бостън също с нови попълнения

Рондо отива в Клипърс, Чикаго и Бостън също с нови попълнения

Отборите от НБА се заеха с последни промени преди крайния срок за това

Някои от отборите в НБА се заеха с трейдове в последните часове преди да изтече крайния срок за това. Едни от първите, които получиха нови попълнения бяха Чикаго и Бостън, съобщават медиите отвъд океана.

Звездата на черногорския баскетбол Никола Вучевич ще продължи кариерата си в Булс. С него при „биковете“ ще бъде и Ал-Фарук Амину. В замяна на това Чикаго праща в Орландо Ото Портър, Уендър Картър и два избора в първия кръг на драфта.

Бостън подсилва редиците си с френския национал Еван Фурние. Досегашният му тим Орландо пък ще получи два избора във втория кръг на драфта. Меджик се разделят и с Арън Гордън, който ще облече екипа на Денвър, взел и Джавел МакГий. За тази сделка Нъгетс се отказват от Гари Харис и защитен избор в първия кръг на драфта през 2025 г.

Торонто и Портланд са се договорили за трейд, включващ Норман Пауъл, който ще стане съотборник на Деймиън Лилард. Раптърс пък ще вземат Гари Трент Джуниър и Родни Хууд.

Лос Анджелис Клипърс ще се разделят с Лу Уилямс, който ще поеме към Атланта. „Ястребите“ пък ще пратят в Ел Ей бившия играч на Лейкърс Рейджон Рондо. „Ножиците“ се отказват и от два избора във втория кръг на драфта заради тази сделка.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани