11.1 C
София
четвъртък, май 2, 2024
НачалоБългарияРилски спортист без проблеми срещу Локомотив (видео)

Рилски спортист без проблеми срещу Локомотив (видео)

Шести успех за тима на Маргарита Маринкова във втория етап на женския шампионат

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Рилски спортист добави към актива си шести успех в Първата четворка на женското първенство. В своята „Арена Самоков“ отборът на Маргарита Маринкова се наложи над Локомотив София с 99:48 в първия мач от 9 кръг във втория етап на шампионата при дамите.

И ОЩЕ: Самоковки имат в актива си и 3 поражения, като се изкачиха първи в класирането. Столичанки са с баланс от 0-9 и са последни.

НАЙ-ДОБРИ: Драгана Николич се отчете с 18 точки за Рилски спортист. Вероника Джикова добави 15 и 5 асистенции. Катрина Бозова се включи от пейката с 13 точки. Деница Манолова вкара 12.

Деяна Станиславова бе най-резултатна за Локомотив София с 12 точки. Маргарита Иванова се отчете с 11.

КЛЮЧЪТ: Домакините доминираха под двата ринга, като грабнаха общо 42 срещу 31 борби за Локомотив. Освен това, самоковки имаха и повече асистенции – 32 срещу 16 завършващи подавания.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 27 март Рилски спортист ще приеме Монтана 2003, докато същия ден Локомотив София ще играе у дома срещу Берое.

СТАТИСТИКА ОТ РИЛСКИ СПОРТИСТ – ЛОКОМОТИВ

Вижте пълен запис на двубоя:

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани