9.9 C
София
петък, май 3, 2024
НачалоБългарияПодрастващи от школите на Балкан и Рилски на финалите в Ботевград

Подрастващи от школите на Балкан и Рилски на финалите в Ботевград

Решението е взето от Управителния съвет на БФБ

Управителният съвет на Българската федерация по баскетбол взе решение да позволи присъствието на играчи от школите на Балкан и Рилски спортист на мачовете от финалите в НБЛ, които ще се играят в Ботевград. Срещите са днес и на 9 юни.

В допълнение на Списъка на лицата, имащи право на достъп в залите за официални срещи без публика, УС на БФБ допуска следното изключение:

При съгласие на двата участващи отбора се допускат до 50 картотекирани подрастващи състезатели и 5 картотекирани треньори от школите на всеки от участващите отбори. Контролът в залата се осъществява от дежурния представител на БФБ и представител на НБЛ“, уточняват от федерацията чрез официалния си сайт.

Както е известно, Балкан е наказан с два мача без публика, като това са съответно №3 и №4 от финалите в родния елит срещу Рилски спортист.

Резултатът в серията за златото в мъжкото ни първенство е 1-1 победи. Играе се до три успеха от пет двубоя.

Следващият мач между Балкан и Рилски спортист е днес от 19.00 ч. в „Арена Ботевград“ и ще бъде предаван пряко в ефира на Max Sport 2.

ПрезGoogle
ИзточникБФБ
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани