10.5 C
София
неделя, май 5, 2024
НачалоБългарияПетър Златанович: Не подходихме както трябва

Петър Златанович: Не подходихме както трябва

Те играха с по-голям интензитет, добави наставникът на Балкан

„Тежко се говори след такъв мач, но трябва да се направи, както когато побеждаваме. Реално не подходихме както трябва към мача, в смисъл допуснахме двубоят да се развие в полза на ЦСКА и после беше доста трудно. Те играха с по-голям интензитет, имаха по-здрава защита. Вината е изключително наша. Доближихме се само до 4 точки, но с борба, с която трябваше да започнем мача. Така че реално това не бе нашата игра“, коментира наставникът на Балкан Петър Златанович след загубата от столичани със 71:81 в мач от НБЛ.

„Брандън Йънг изигра перфектен мач, за което го поздравявам. Надявам се следващия път да сме подготвени за неговата игра. Що се отнася до четвъртфинала за Купата, Ямбол е единственият отбор, който победи Рилски спортист. Така, че след тези две загуби, които допуснахме, трябва да внимаваме и да бъдем подготвени ментално“, каза още треньорът на шампионите, които са втори в класирането с баланс от 16-6.

ПрезGoogle
ИзточникНБЛ
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани