13 C
София
петък, май 3, 2024
НачалоБългарияПетър Златанович: Има още неща, които трябва да подредим

Петър Златанович: Има още неща, които трябва да подредим

Работата по селекцията никога не е завършена, особено по това време, заяви треньорът на Балкан

Балкан вече започна подготовка за новия сезон. Следващата седмица шампионите ще изиграят и първа контрола – в Плевен срещу Питещ на 5 септември.

„С момчетата, които са от Ботевград, започнахме подготовка още по-рано. На 28 август се събраха почти всички. Това е отборът, който имаме на хартия. Работата по селекцията никога не е завършена, особено по това време. Търсим и гледаме играчи на трансферния пазар, не искаме да бързаме. Търсим играч, който ще направи разликата. Става дума за център. Ако до този момент не сме взели решение, това не означава от днес за утре да го намерим. Ще изчакаме още малко и смятам, че ще се появи баскетболист, който ще ни трябва”, заяви Петър Златанович.

Няма време, имаме един месец за подготовка. Така се нареждат нещата. Да, първата ни проверка е малко по-рано, отколкото трябва. Другите контроли също са почти уредени. На 5 септември ще срещнем отбора на Питещ в Плевен. Румънците започнаха подготовка много по-рано, защото на 15 септември имат решителни мачове за Купата на страната. Това са много важни мачове за тях. Техният треньорът Небойша Видич помоли да изиграем една среща, която е удобна за тях. Другите проверки също са почти готови. След това ще приемем Шумен, а после ще участваме на турнира в Плевен. Остава ни да уредим още два приятелски мача”, добави наставникът на “зелените”.

„Балкан не е печелил Суперкупата на България, така че ще бъде интересно да го направим. Не е незначим този трофей. Това е един мач, който представя два отбора, които през миналия сезон са били сред най-добрите. Уважение е да спечелиш подобен мач, ще се опитаме да го направим”, допълни той.

Сезонът все още не е започнал, за да говорим какво следва. Има още неща, които трябва да подредим. Важното е да се съберем в пълен състав и тогава можем да говорим за нещо друго“, завърши Петър Златанович.

ПрезGoogle
ИзточникBotevgrad.com
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани